HUSETS REGLER

PROREPUBLIQ HUSETS REGLER

PROREPUBLIQ
HUSETS REGLER

Som medlem skal du overholde de til enhver tid gældende Husets Regler. Det sikrer en positiv og tryg trænings-oplevelse for alle.

OPFØRSEL

Alle skal altid have den absolut bedste oplevelse, når de træner i ProRepubliQ. Derfor forventer vi en positiv omgangstone, hvor vores medlemmer udviser respekt for og tager hensyn til hinanden og personalet.

Vi accepterer ikke adfærd i vores centre, der kan opfattes som krænkende eller respektløs. Dette omfatter sproglige ytringer, kropssprog og andre udtryksformer.

Det er nødvendigt, at alle medlemmer til enhver tid overholder instruktionerne fra vores personale. Dette sikrer en sikker og produktiv oplevelse for alle i vores center.

Trusler og vold vil medfører, at du bliver bortvist, og dit medlemskab ophæves.

AFMELDING

Alle skal altid have den absolut bedste oplevelse, når de træner i ProRepubliQ. Derfor forventer vi en positiv omgangstone, hvor vores medlemmer udviser respekt for og tager hensyn til hinanden og personalet.
Vi accepterer ikke adfærd i vores centre, der kan opfattes som krænkende eller respektløs. Dette omfatter sproglige ytringer, kropssprog og andre udtryksformer.
Personalets anvisning skal til enhver tid følges.
Trusler og vold vil medfører, at du bliver bortvist, og dit medlemskab ophæves.

HYGIEJNE, BEKLÆDNING OG ORDEN

Hvis du oplever sygdom, beder vi dig venligst undlade at komme til vores træningscenter. At prioritere dit helbred og dit velvære samt andres sundhed er af største vigtighed. Bliv venligst hjemme, indtil du har det bedre, og sørg for, at du er symptomfri, før du vender tilbage til vores center.

Vi opfordrer alle personer i vores center til at vise hensyn til andre. At være opmærksom på medmedlemmer og vise respekt for deres behov og plads bidrager til et positivt og harmonisk miljø for alle.

For at opretholde et hygiejnisk og respektfuldt træningsmiljø kræver vi, at alle medlemmer bærer rent træningstøj og indendørssko under træningen. Derudover skal overkroppens beklædning dække hele brystområdet tilstrækkeligt. Disse retningslinjer hjælper med at sikre en ren, sikker og respektfuld oplevelse for alle medlemmer.

Det er vigtigt, at du rengør alt udstyr, du har brugt, med væske og tørrer det af med enten papir eller klud efter din træning. Denne praksis hjælper med at opretholde et rent og hygiejnisk miljø for alle medlemmer og fremmer en ansvarlig og hensynsfuld træningsatmosfære.

Vær omhyggelig med at rydde op efter dig selv og returner konsekvent dit udstyr til det anviste sted efter brug. Vores personale har muligvis ikke det samme niveau af fysisk styrke som vores medlemmer, og det er vigtigt at respektere dette faktum ved ikke at efterlade tunge vægte eller udstyr til håndtering af andre. Dit samarbejde med at opretholde et ryddeligt og organiseret træningsområde er meget værdsat.

Af hensyn til din egen sundhed og hygiejne anbefaler vi kraftigt at vaske dine hænder grundigt både før og efter dine træningspas. Derudover er det en god praksis at medbringe et lille rent håndklæde, der kan tjene som base under din træning, for at opretholde renlighed og komfort. Disse forholdsregler er med til at sikre en sikrere og mere behagelig træningsoplevelse for alle.

TRÆNING

Det er vigtigt at huske at tjekke ind hver gang du ankommer til din træning. Dette hjælper os med at opretholde en nøjagtig registrering af tilstedeværelse og sikrer, at vores center fungerer gnidningsløst. Dit samarbejde er meget værdsat.

Medlemskabet er personligt og må ikke benyttes af andre end medlemmet. Misbrug er en overtrædelse af vores regler.

Adgang til centret inklusive omklædningsrummene gives udelukkende til vores registrerede medlemmer. Det er strengt forbudt at give adgang til ikke-medlemmer. Denne politik er på plads for at opretholde sikkerheden og privatlivets fred for vores faciliteter til gavn for alle vores medlemmer.

TØJ OG VÆRDIGENSTANDE

For at mindske risikoen for tyveri og sikre sikkerheden af ​​dine ejendele, anbefaler vi, at du bruger de skabe, der findes i omklædningsrummet, til at opbevare dit tøj og dine værdigenstande, mens du træner. Bemærk venligst, at ProRepubliQ ikke påtager sig ansvaret for genstande, der efterlades i omklædningsrummet eller skabene. Brug af skabene er en proaktiv foranstaltning til at beskytte dine personlige ejendele, og vi opfordrer alle medlemmer til at drage fordel af denne service.

Vores skabe er ikke beregnet til personlig langtidsopbevaring, og det er vigtigt at tømme dem straks efter din træning. Tasker, jakker og andre personlige ejendele bør opbevares i skabene eller omklædningsrummet. Denne politik hjælper med at opretholde et rent og organiseret miljø for alle medlemmer og sikrer, at skabe er tilgængelige for andre at bruge efter behov. Dit samarbejde med at overholde disse retningslinjer er meget værdsat.

BØRN

Du kan tage dit skønne barn med, hvis barnet er gammel nok til at underholde sig selv i vores børneområde eller lounge. Selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tilbyde at holde opsyn med dit barn. Børn må af sikkerhedshensyn ikke opholde sig i holdsalen eller omklædningsrummene.

KÆLEDYR

Hos ProRepubliQ har vi en politik at kæledyr ikke kan medbringes, med den eneste undtagelse er førerhunde og servicehunde. For at førerhunde og servicehunde kan få adgang til vores anlæg, skal de være iført en synlig og godkendt servicevest. Denne politik har til formål at sikre sikkerheden og komforten for alle vores medlemmer og besøgende, samtidig med at den imødekommer medlemmer, der er afhængige af servicedyr for at få hjælp.

VIDEO OG BILLEDER

For at respektere alle vores medlemmers privatliv og komfort er det strengt forbudt at tage billeder eller filme andre medlemmer i centret uden deres udtrykkelige samtykke. Desuden er det strengt forbudt at dele sådanne billeder eller videoer på sociale medieplatforme, der potentielt kan identificere andre medlemmer uden deres samtykke. Vi prioriterer fortrolighed og trivsel for alle vores medlemmer, og vi værdsætter dit samarbejde med at overholde denne politik.

DOPING

Brug af doping accepteres ikke. Hvis du af Anti-Doping Danmark bliver testet positiv eller nægter at blive testet, vil du blive bortvist fra ProRepubliQ.

At sælge enhver form for doping i vores center er en alvorlig lovovertrædelse, der vil have umiddelbare og alvorlige konsekvenser. Ud over at blive bortvist fra centret vil sådanne aktiviteter også resultere i en politianmeldelse. Vi har en nultolerancepolitik for distribution eller salg af forbudte stoffer, og vi er forpligtet til at opretholde et sikkert og lovligt miljø for alle vores medlemmer.

RUSMIDLER

For at sikre et sundt og røgfrit miljø for alle vores medlemmer, er rygning, inklusive brug af e-cigaretter, strengt forbudt i vores fitnesscentre. Vi beder dig venligst benytte det anviste rygeområde placeret udenfor centeret, hvis du ønsker at ryge. Denne politik er på plads for at fremme trivslen for alle personer, der bruger vores faciliteter.

Af hensyn til alle medlemmers sikkerhed og kvaliteten af ​​træningsmiljøet er det essentielt, at du ikke kommer ind på noget center, hvis du er påvirket af alkohol, stoffer, nervemedicin eller andre stoffer, der kan forringe din evne til at træne sikkert. Dit velbefindende og andres velbefindende er altafgørende, og deltagelse i træningssessioner, mens du er påvirket af sådanne stoffer, kan udgøre alvorlige risici. Vi sætter pris på dit samarbejde om at opretholde en sikker og ansvarlig træningsatmosfære.

Denne version af Husets Regler er gældende pr. 01.03.2024

START DIN GRATIS PRØVETRÆNING