CERTIFICEREDE COACHES

DEDIKERET TIL AT SIKRE DIN SUCCES.

DEDIKERET TIL AT SIKRE
DIN SUCCES.

COACH

Mens du udfordrer dig selv, vil vores certificerede, erfarne coaches tilbyde opmærksomhed, støtte og motivation. Gennem hver session vil vores coaches hjælpe, opmuntre og drive dig mod at nå dit mål. Med ekspertise i at arbejde med mennesker i alle aldre, konditionsniveauer og evner, kan vores coaches hjælpe dig på individuel basis med sikkert at ændre adskillige bevægelsesmuligheder for at hjælpe dig med at føle dig succesfuld med din træning.

HEAD COACH

Hver ProRepubliQ Head Coach er certificeret, hører til blandt branchens elite og har gennemgået et stringent uddannelseskvalifikationsprogram. Derudover er hver Head Coach certificeret til at undervise i vores meget succesfulde 90DAYS livsstilsprogram og vores Pro Camp styrkekursus. Vores Head Coaches, der er ansvarlige for at levere top-tier træning til vores medlemmer, eksemplificerer konsekvent adfærd, der stemmer overens med ProRepubliQ´s DNA og overholder industriens best practice.

COACH

Mens du udfordrer dig selv, vil vores certificerede, erfarne coaches tilbyde opmærksomhed, støtte og motivation. Gennem hver session vil vores coaches hjælpe, opmuntre og drive dig mod at nå dit mål. Med ekspertise i at arbejde med mennesker i alle aldre, konditionsniveauer og evner, kan vores coaches hjælpe dig på individuel basis med sikkert at ændre bevægelsesmuligheder for at hjælpe dig med at føle dig succesfuld med din træning.

HEAD COACH

Hver ProRepubliQ Head Coach er certificeret, hører til blandt branchens elite og har gennemgået et stringent uddannelseskvalifikationsprogram. Derudover er hver Head Coach certificeret til at undervise i vores meget succesfulde 90DAYS livsstilsprogram og vores Pro Camp styrkeprogram. Vores Head Coaches, der er ansvarlige for at levere top-tier træning til vores medlemmer, eksemplificerer konsekvent adfærd, der stemmer overens med ProRepubliQ´s DNA og overholder industriens best practice.

START DIN GRATIS PRØVETRÆNING