FAQ

ProRepubliQ er holdtræning der skaber træningsglæde, fællesskab og ikke mindst fantastiske resultater. Vi ved, at sundhed er vejen til flere succesoplevelser, øget viljestyrke og ultimativt et længere og lykkeligere liv – og det er aldrig for sent at gå i gang!
 
ProRepubliQ er skabt på baggrund af mange års erfaringer med udvikling af holdtræningskoncepter – kombineret med studier af de mest effektive og succesrige systemer fra udlandet.
 
Vi har dokumenteret effekten og vores resultater er enestående. Vores team af træningseksperter har skabt et nyt system inden for træning, hvor vi kombinere cardio og styrketræning i et højintens program, som tilgodeser folk på alle træningsniveauer.
 
Med mange års dokumenterede resultater og erfaring er vores programmer designet af professionelle med en kombination af cardio og vægttræning som resulterer i en bedre forbrænding og mere styrke. Hvert hold tilbyder mulighed for høj intensitet, god musik og masser af god energi.
 
Det er helt ok! Vi byder alle fitness niveauer velkommen, og vi sikrer, at du udfører alt i dit eget tempo. Hvis du er en first-timer, så anbefaler vi, at du booker en gratis prøvetime og ser hvad ProRepubliQ kan tilbyde dig.
 
Du behøver absolut ikke at være en god løber for at deltage i vores træningsprogrammer. Vi omfavner ideen om, at alle træner i deres eget tempo, og vi bygger derfra. Fokus er på fremskridt og forbedring over tid, ikke på at være den hurtigste. Fitness er virkelig en rejse, ikke en destination. Det handler om løbende forbedringer, fastsættelse og opnåelse af personlige mål og opretholdelse af en sund og aktiv livsstil. Vores programmer er designet til at støtte individer på alle fitnessniveauer, fra begyndere til mere erfarne atleter, i deres stræben efter bedre sundhed og fitness. Din indsats og engagement er det vigtigste, uanset dit udgangspunkt.
For at sikre, at du er velforberedt og får en jævn start på din træning, anbefaler vi, at du ankommer mindst 30 minutter før tid. Dette giver os tid nok til at hjælpe dig med: Opsætning af pulsmåler: Vi kan hjælpe dig med at opsætte og bære din pulsmåler korrekt for at sikre nøjagtig sporing af din puls under hele træningen. Coach Introduktion: Du får mulighed for at møde og stifte bekendtskab med din coach. De kan give vejledning, besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med at føle dig godt tilpas og forberedt til sessionen. At ankomme tidligt hjælper med at skabe en stressfri og fornøjelig oplevelse for dig, får mest muligt ud af din træningstid og sikrer, at du har alt det nødvendige udstyr og den nødvendige støtte på plads.
Klik på BOOK knappen på vores hjemmeside og den vil lede dig til vores booking system. Du kan også besøge vores centre, hvor vores personale altid står klar til at hjælpe dig.
At måle din puls er indikativ for din hjerterytme, som er direkte ansvarlig for vægtstyring og muskeludvikling. Med vores unikke pulssystem måles din puls under hele din træning og giver os din præstationsmåling, som vi kan arbejde med. Træner du til din kapacitet? Træner du for hårdt? Din puls kan hjælpe med at bestemme hvad der giver mening for din krop. Pulsmåleren måler også din samlede præstation, forbrændte kalorier og din scoring af ProPoint. Med dette system tager vi tracking af din træning til et helt nyt niveau.
Du skal bruge en flaske vand, et håndklæde og en pulsmåler. Du kan købe eller leje din personlige pulsmåler i vores center.
15 år er det magiske nummer for at træne med os.
Ja, du kan tage dit dejlige barn med, hvis barnet er gammel nok til at underholde sig selv i vores underholdende børneområde. Selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tilbyde at holde opsyn med dit barn.
 
Vi har bad, låsbare skabe, et hyggeligt afslapningsområde, hvor du kan nyde en gratis kop kaffe eller te, og få dig en snak med de andre medlemmer. Vi tilbyder gratis vand, men du kan også købe flaskevand, protein drikke, snacks og meget mere. Vi har også et lækkert udvalg af PRO merchandise.
Det er meget individuelt, hvad der fungerer for den enkelte. De fleste anbefaler, at du spiser noget let mad 30-60 minutter inden din træning, så du har nok energi og ikke oplever svimmelhed mv. Men spis ikke for meget. Indtag noget som ligger omkring de 200-300 kalorier og som indeholder sukker, kulhydrater og protein. Bananer og mandler er to gode eksempler på mad der virker godt inden træning. Vær sikker på, at du også har drukket nok vand inden træningen.
Protein er en vigtig bestanddel af en afbalanceret kost, især for dem, der er engageret i højintensiv og styrketræning. For at understøtte dit proteinindtag tilbyder vi en række proteindrikke og snacks i vores centre. Vi opfordrer dig til at udforske vores udvalg for at finde muligheder, der supplerer dine ernæringsmæssige behov og forbedrer dine træningsresultater. Hvorfor er det vigtigt? Protein spiller en afgørende rolle for genopretning og vækst af muskler efter træning. At inkorporere protein i din ernæring efter træning hjælper med at optimere restitutionsprocessen, reducerer risikoen for muskelømhed og fremmer muskelvækst. Det er vigtigt at finde en balance mellem proteinindtag, kulhydrater og sunde fedtstoffer for at understøtte overordnede ernærings- og fitnessmål.
Protein er en vigtig bestanddel af en afbalanceret kost, især for dem, der er engageret i højintensiv og styrketræning. For at understøtte dit proteinindtag tilbyder vi en række proteindrikke og snacks i vores centre. Vi opfordrer dig til at udforske vores udvalg for at finde muligheder, der supplerer dine ernæringsmæssige behov og forbedrer dine træningsresultater. Hvorfor er det vigtigt? Protein spiller en afgørende rolle for genopretning og vækst af muskler efter træning. At inkorporere protein i din ernæring efter træning hjælper med at optimere restitutionsprocessen, reducerer risikoen for muskelømhed og fremmer muskelvækst. Det er vigtigt at finde en balance mellem proteinindtag, kulhydrater og sunde fedtstoffer for at understøtte overordnede ernærings- og fitnessmål.
Du skal konsultere med din læge og være helt sikker på, at din læge forstår hvad vores træning består af (høj intensitet og vægttræning). Træningen kan skaleres for at tage hensyn til dit niveau. Bed din læge anbefale dig et passende niveau. Tag gerne fat i vores personale, som kan hjælpe med at guide dig.
Ja, vi har vores egen ProRepubliQ app, både til iOS og Android, du kan hente dem på App store og Google Play. I app´en kan du se holdplaner, booke din træning og se dine træningsresultater.
Absolut ikke! Det er farligt og forstyrrende for holdtræningen. Opbevar den i dit aflåste skab og hold dig orienteret efter træningen.

Booking

Du har flere muligheder for at booke dine træningssessioner, herunder via vores app, hjemmeside eller de tilgængelige skærme i centret. Derudover, hvis du foretrækker det, kan du kontakte vores reception, og de vil mere end gerne hjælpe dig med bookingprocessen. Vi sigter efter at give dig praktiske bookingmetoder, der passer til dine præferencer.
Fremmøde

Fremmøde skal ske senest 5 minutter inden træningsstart.

Hvis du ankommer senere end 5 minutter før undervisningens starttidspunkt, er det muligt, at din plads kan blive tilbudt et andet medlem på ventelisten. Vi opfordrer alle medlemmer til at ankomme til tiden for at sikre deres deltagelse på holdet og for at respektere behovene hos andre medlemmer, som måske venter på en mulighed for at deltage på holdet.

Du må ikke fremmøde andre end dig selv.
Afmelding
Bliver du forhindret i at møde op til din træning skal du afmelde dig senest 3 timer før holdstart via booking systemet, eller ved at ringe til receptionen.
Skal du afmelde dig et morgenhold (holdene der ligger de 3 første timer af åbningstiden) skal dette ske inden kl. 22.00 aftenen før.
Rettidig afmelding sikrer, at medlemmer på venteliste kan få en chance for at komme på holdet i stedet, samt giver tid til at kunne give besked til instruktør og tilmeldte hvis holdet skal aflyses pga for få tilmeldte.
Gebyr for manglende fremmøde
Ved udeblivelse eller for sen afmelding opkræves et gebyr på 30 kr.

START DIN GRATIS PRØVETRÆNING