ProRepubliQ

Ønsker du at få en gratis prøvetime, så ring til os eller udfyld kontakt formularen nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

FØDSELSDATO

INDSEND

Følg os på sociale medier
PRØV GRATIS
Image Alt

HUSETS REGLER

ProRepubliQ Husets Regler

Som medlem skal du overholde de til enhver tid gældende Husets Regler. Det sikrer en positiv og tryg træningsoplevelse for alle.

 

OPFØRSEL

Alle skal altid have den absolut bedste oplevelse, når de træner i ProRepubliQ. Derfor forventer vi en positiv omgangstone, hvor vores medlemmer udviser respekt for og tager hensyn til hinanden og personalet.

Vi accepterer ikke adfærd i vores centre, der kan opfattes som krænkende eller respektløs. Dette omfatter sproglige ytringer, kropssprog og andre udtryksformer.

Personalets anvisning skal til enhver tid følges.

Trusler og vold vil medfører, at du bliver bortvist, og dit medlemskab ophæves.

 

HYGIEJNE, BEKLÆDNING OG ORDEN

Hvis du føler dig syg eller sløj, skal du blive hjemme.

Vis hensyn til andre personer i centret.

Du skal have rent træningstøj og indendørs sko på når du træner. Overdelen skal som minimum dække hele brystkassen og det er ikke tilladt at bære rygmærke eller anden banderelateret beklædning.

Alt udstyr du har været i kontakt med skal rengøres efter brug med sprit og aftørres med papir eller klud.

Ryd op efter dig selv og sæt altid dit udstyr på plads efter brug. Vores personale er måske ikke lige så stærke som dig, og skal ikke løfte dine tunge vægte på plads.

Vi anbefaler, at du vasker dine hænder grundigt både før og efter din træning samt medbringer et lille rent håndklæde, som kan bruges som underlag ifm. din træning.

 

TRÆNING

Tjek altid ind når du kommer til træning.

Medlemskabet er personligt og må ikke benyttes af andre end medlemmet. Misbrug er en overtrædelse af vores regler.

Kun medlemmer har adgang til holdsalen og omklædningsrum, og det er ikke tilladt at lukke andre ind.

TØJ OG VÆRDIGENSTANDE

Det anbefales at låse tøj og værdigenstande inde i skabene i omklædningsrummet for at mindske risikoen for tyveri. ProRepubliQ påtager sig ikke noget ansvar for de ting som opbevares i omklædningsrummet eller skabene.

Skabene er ikke personlige og skal tømmes efter endt træning. Tasker, jakker og lignende hører til i skabene eller omklædningsrummet og må ikke medbringes rundt i centeret.

BØRN

Du kan tage dit skønne barn med, hvis barnet er gammel nok til at underholde sig selv i vores børneområde eller lounge. Selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tilbyde at holde opsyn med dit barn. Børn må af sikkerhedshensyn ikke opholde sig i holdsalen eller omklædningsrummene.

KÆLEDYR

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr i ProRepubliQ. Eneste undtagelse er førerhunde og servicehunde, der skal bære synlig og godkendt servicevest.

VIDEO OG BILLEDER

Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i centret samt lave opslag på sociale medier, hvor medlemmer kan identificeres uden deres samtykke.

DOPING

Brug af doping accepteres ikke. Hvis du af Anti-Doping Danmark bliver testet positiv eller nægter at blive testet, vil du blive bortvist fra ProRepublIQ.

Salg af doping i centret medfører politianmeldelse samt udelukkelse.

RUSMIDLER

Rygning inkl. e-cigaretter er ikke tilladt i vores centre. Der kan ryges udenfor ved dedikeret rygeområde.

Du må ikke opholde dig i centret, hvis du er påvirket af alkohol, narkotika, nervemedicin eller andet som påvirker din evne til at træne sikkert.

Denne version af Husets Regler er gældende pr. 15. oktober 2022