ProRepubliQ

Ønsker du at få en gratis prøvetime, så ring til os eller udfyld kontakt formularen nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

FØDSELSDATO

INDSEND

Følg os på sociale medier
PRØV GRATIS

FAQ

Bliv medlem hos os og kom i dit livs bedste form. Kom og mærk pulsen! Vi skal kun bruge 50 minutter af din tid, det er alt!
Her kan du læse i detaljer om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du stadig har spørgsmål, så kontakt venligst dit lokale center og vores team vil med glæde hjælpe dig.
HVAD ER PROREPUBLIQ?

ProRepubliQ er holdtræning der skaber træningsglæde, fællesskab og ikke mindst fantastiske resultater. Vi ved, at sundhed er vejen til flere succesoplevelser, øget viljestyrke og ultimativt et længere og lykkeligere liv – og det er aldrig for sent at gå i gang!

ProRepubliQ er skabt på baggrund af mange års erfaringer med udvikling af holdtræningskoncepter – kombineret med studier af de mest effektive og succesrige systemer fra udlandet.

Vi har dokumenteret effekten og vores resultater er enestående. Vores team af træningseksperter har skabt et nyt system inden for træning, hvor vi kombinere cardio og styrketræning i et højintens program, som tilgodeser folk på alle træningsniveauer.

TRÆNINGEN

Med mange års dokumenterede resultater og erfaring er vores programmer designet af professionelle med en kombination af cardio og vægttræning som resulterer i en bedre forbrænding og mere styrke. Hvert hold kører med høj intensitet, god musik og masser af god energi.

JEG HAR IKKE TRÆNET I LANG TID

Det er helt ok! Vi byder alle fitness niveauer velkommen, og vi sikrer, at du udfører alt i dit eget tempo. Hvis du er en first-timer, så anbefaler vi, at du booker en gratis prøvetime og ser hvad ProRepubliQ kan tilbyde dig.

SKAL JEG VÆRE EN GOD LØBER?

Nej, det skal du ikke. At løbe stærkt er ikke en nødvendighed. Alle træner i sit eget tempo og vi bygger op derfra. Jo mere du træner, jo bedre form kommer du i. Fitness er en rejse ikke en destination.

HVOR TIDLIGT SKAL JEG KOMME TIL MIN FØRSTE HOLDTIME?

For at forberede dig bedst muligt, anbefaler vi, at du kommer 30 minutter før, så vi har tid til at gøre dig klar med en pulsmåler og introducere dig til din instruktør.

HVORDAN BOOKER JEG MIG PÅ HOLD?

Klik på BOOK knappen på vores hjemmeside og den vil lede dig til vores booking system. Du kan også besøge vores centre, hvor vores personale altid står klar til at hjælpe dig.

HVAD ER ET PULSSYSTEM?

At måle din puls er indikativ for din hjerterytme, som er direkte ansvarlig for vægtstyring og muskeludvikling. Med vores unikke pulssystem måles din puls under hele din træning og giver os din præstationsmåling, som vi kan arbejde med. Træner du til din kapacitet? Træner du for hårdt? Din puls kan hjælpe med at bestemme hvad der giver mening for din krop. Pulsmåleren måler også din samlede præstation, forbrændte kalorier og din scoring af ProPoint. Med dette system tager vi tracking af din træning til et helt nyt niveau.

SKAL JEG BRUGE SPECIELT UDSTYR?

Du skal bruge en dunk vand, et håndklæde og en pulsmåler. Du kan købe eller leje din personlige pulsmåler i vores center.

HVOR GAMMEL SKAL JEG VÆRE FOR AT DELTAGE?

15 år er det magiske nummer for at træne med os.

KAN JEG TAGE MIT BARN MED I CENTRET?

Ja, du kan tage dit dejlige barn med, hvis barnet er gammel nok til at underholde sig selv i vores underholdende børneområde. Selvom vi gerne ville, så kan vi desværre ikke tilbyde at holde opsyn med dit barn.

HVILKE FACILITETER KAN JEG FINDE I ET CENTER?

Vi har bad, låsbare skabe, et hyggeligt afslapningsområde, hvor du kan nyde en gratis kop kaffe eller te, og få dig en snak med de andre medlemmer. Vi tilbyder gratis vand, men du kan også købe flaskevand, protein drikke, snacks og meget mere. Vi har også et lækkert udvalg af PRO merchandise.

SKAL JEG SPISE INDEN EN HOLDTRÆNING?

Det er meget individuelt, hvad der fungerer for den enkelte. De fleste anbefaler, at du spiser noget let mad 30-60 minutter inden din træning, så du har nok energi og ikke oplever svimmelhed mv. Men spis ikke for meget. Indtag noget som ligger omkring de 200-300 kalorier og som indeholder sukker, kulhydrater og protein. Bananer og mandler er to gode eksempler på mad der virker godt inden træning. Vær sikker på, at du også har drukket nok vand inden træningen.

SKAL JEG INDTAGE NOGET EFTER EN HOLDTRÆNING?

Masser af proteiner anbefales. Det er derfor vi tilbyder forskellige former for protein drikke og snacks i vores centre. Tjek dem ud!

Hvorfor er det vigtigt? Efter træning skal din krop bruge protein til at genopbygge den muskelmasse, som du netop har nedbrudt ved at træne. Ved at give kroppen nok protein, giver du musklerne mulighed for at restituere og vokse hurtigere.

HVAD HVIS JEG ER GRAVID ELLER LIGE HAR FÅET EN BABY?

Du skal konsultere med din læge og være helt sikker på, at din læge forstår hvad vores træning består af (høj intensitet og vægttræning). Tag gerne fat i vores personale, som kan hjælpe med at guide dig.

HAR I EN APP?

Ja, vi har vores egen ProRepubliQ app, både til iOS og Android, du kan hente dem på App store og Google Play. I app´en kan du se holdplaner, booke din træning og se dine træningsresultater.

KAN JEG VÆRE PÅ MIN TELEFON MENS JEG TRÆNER?

Absolut ikke! Det er farligt og forstyrrende for holdtræningen. Opbevar den i dit aflåste skab og hold dig orienteret efter træningen.

HVAD ER JERES BOOKINGREGLER?

Booking
Du kan booke din træning via app, hjemmeside eller skærmene i centret. Ringer du til receptionen kan de også hjælpe dig med booking.
Fremmøde
Fremmøde skal ske senest 10 minutter inden træningsstart.
Kommer du senere end 10 min før træningsstart, kan du risikere at din plads er gået til en person på ventelisten
Du må ikke fremmøde andre end dig selv.
Afmelding
Bliver du forhindret i at møde op til din træning skal du afmelde dig senest 3 timer før holdstart via bookingsystemet, eller ved at ringe til receptionen.
Skal du afmelde dig et morgenhold (holdene der ligger de 3 første timer af åbningstiden) skal dette ske inden kl. 22.00 aftenen før.
Rettidig afmelding sikrer, at medlemmer på venteliste kan få en chance for at komme på holdet i stedet, samt giver tid til at kunne give besked til instruktør og tilmeldte hvis holdet skal aflyses pga for få tilmeldte.
Gebyr for manglende fremmøde
Ved udeblivelse eller for sen afmelding opkræves et gebyr på 30 kr.