ProRepubliQ

Ønsker du at få en gratis prøvetime, så ring til os eller udfyld kontakt formularen nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

FØDSELSDATO

INDSEND

Følg os på sociale medier
PRØV GRATIS

KOM I DIT LIVS BEDSTE FORM

Hvad er inkluderet:

  • Holdtræning 3 gange om ugen – på et fast og lukket hold
  • Adgang til lækre opskrifter, der dækker alle måltider under hele forløbet
  • Adgang til lukket online-forum – stil spørgsmål og del erfaringer
  • Måling af fedtprocent og cm/kropsmål ved start, midtvejs og slut
  • Vejning hver uge – samme dag og tidspunkt
  • Test af relativ styrke (maxtest) ved start, midtvejs og slut
  • Konsultation samt måling af blodtryk ved start og slut

5.330 kr. inkl. 3 mdr. Pro medlemskab (værdi 1.335 kr.)
Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os for mere information: 61 78 61 00

HADERSLEV

Vores faste 90DAYS træningstider er:

Team 17

Mandag kl. 18.30-19.30
Onsdag kl. 18.30-19.30
Lørdag kl. 10.00-11.00

Gennemtestet og
dokumenteret livsstilsprogram

01

Mere end 3700 personer har tabt mere end 27.750 kilo og i snit 12 kilo rent fedt. Med 90DAYS ønsker vi, at give dig de bedst mulige forudsætninger for at komme i bedre form, forbedre dine spisevaner, tabe uønskede eller måske farlige kilo og generelt øge din sundhed. ALLE kan være med!

Unikke Træningsprogram

02

Vores team af eksperter har udviklet dette helt unikke træningsprogram, som tager udgangspunkt i kost, holdtræning og personlig vejledning. Det er tilrettelagt således, at alle kan være med. Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at det er én selv man ’konkurrerer’ med – og ikke resten af holdet. Med 90DAYS ønsker vi, at give dig de bedst mulige forudsætninger for at komme i bedre form, forbedre dine spisevaner, tabe uønskede eller måske farlige kilo og generelt øge din sundhed.

Funktionel Træning

03

Forløbet er baseret på funktionel træning/holdtræning 3 gange om ugen (på lukket hold), hvor hver træning har sin fast tilknyttede instruktør. Vores instruktører er nogle af landets bedste og mest erfarne, og de har hver især speciale i netop denne slags hold, hvor udgangspunkt og niveau kan være meget forskelligt fra person til person.

KOSTEN ER
LIGE SÅ VIGTIG SOM TRÆNINGEN

04

Du bliver udstyret med komplet kostplan og opskrifter til alle måltider under hele forløbet, for give dig de allerbedste forudsætninger for at opnå dine mål, og det er IKKE en sultekur, du skal ud på. Du skal give din krop den energi, den har brug for, for at kunne præstere optimalt. Og så skal det smage godt!

Kosten sørger for at du får den næring der skal til, for at blive den bedste udgave af dig selv.

Velbekomme – og GLÆD dig!

Kosten er lige så vigtig som træningen
Dokumenteret virkning

I to år er der blevet arbejdet, testet og udviklet på denne unikke kombination mellem træning og kost, og indtil nu har mere end 3700 deltagere på 90DAYS haft meget stort udbytte af programmet, deltagerne har tabt 27.750 kg, fået mere muskelmasse og en generelt sundere livsstil.

Er 90DAYS noget for dig?

Programmet henvender sig ikke udelukkende til meget overvægtige mænd og kvinder, dvs. mennesker der måske allerede har fået – eller er tæt på at få en eller flere livsstilssygdomme, men også til alle andre, der ønsker at komme i sit livs bedste form og som sidegevinst tabe det farlige fedt omkring maven.