ProRepubliQ

Ønsker du at få en gratis prøvetime, så ring til os eller udfyld kontakt formularen nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

FØDSELSDATO

INDSEND

Følg os på sociale medier
PRØV GRATIS

HVAD ER PROREPUBLIQ?

#prorepubliq

PROREPUBLIQ ER INDIVIDUEL HOLDTRÆNING

Træningsglæde, fællesskab og ikke mindst fantastiske resultater
Vi ved, at sundhed er vejen til flere succesoplevelser, øget viljestyrke og ultimativt et længere og lykkeligere liv – og det er aldrig for sent at gå i gang!

ProRepubliQ er skabt på baggrund af mange års erfaringer med udvikling af holdtrænings-koncepter – kombineret med studier af de mest effektive og succesrige systemer fra udlandet.

Vi har dokumenteret effekten og vores resultater er enestående. Vores team af træningseksperter har skabt et nyt system inden for træning, hvor vi kombinere cardio og styrketræning i et højintens program, som tilgodeser folk på alle træningsniveauer.

Tid er en knap faktor i folks liv, men de fleste af os har et ønske om at være i god form, fordi det giver en masse positive fordele i livet. Med den nye træningsmetode får du det optimale ud af din træningstid. Vores træningsprogrammer bygger på en kombination af cardio- og styrketræning, der sammen med vores unikke pulssystem, giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din træning.

HVORFOR VIRKER DET

Højintens holdtræning kombineret med vores pulssystem og personlige instruktører
Vores unikke holdtræningssystem giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din træningstid.

Træningen bygger på nye videnskabelige undersøgelser, som viser, at man kan opnå alle de sundhedsmæssige fordele, som traditionel træning giver, ved at træne i intensive programmer.

Hos ProRepubliQ bliver du mødt af to forskellige træningstyper, som begge varer ca. 60 min.

CARDIO

Korte interval sprints i rød zone og styrkeøvelser, der øger din power og overskud.

STRENGTH

Interval- og styrketræning der styrker dine muskler, knogler, led og hjerte og toner din krop.

ENDURANCE

Interval- og styrketræning designet til at udvikle og forbedre din udholdenhed og forbedre din forbrænding.

Alle træninger indeholder løbebånd, romaskine og udstyr som håndvægte, TRX, bolde og fitness bænke.

Samme program hele dagen

Vores daglige hold fokuserer på to hovedtræningsøvelser, der skifter mellem en CARDIO – STYRKE DAG og en ENDURANCE – STYRKE DAG

Under hele træningssessionen kan du følge din indsats på skærme i lokalet, hvorfra det fremgår hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor tæt du er på din maxpuls og hvor mange points* du har scoret.

Efter endt træning får du dit træningsresultat i vores App og i en e-mail, så du altid kan følge din udvikling. Med denne adgang til data når tracking af din træning nye højder. Du kan følge dine resultater dagligt, månedsvis og på årsbasis.

*Pro Point gør dine træninger sammenlignelige. Du kan konkurrere med dig selv eller med dine venner. Med Pro Point handler det udelukkende om din træningsindsats.

BLIV EN DEL AF VORES FAMILIE

Træn for dig selv men ikke kun med dig selv!
Som medlem bliver du automatisk en del af vores unikke fællesskab.
Forskning viser at holdtræning skaber bedre forudsætninger for succes med træning.

Vores fællesskab bidrager til alles succes. I fællesskabet kan du inspirere, eller blive inspireret, konkurrere med dig selv eller andre, du vil altid have det sjovt med andre i fællesskabet.

Del dine mål, find fælles mål, udfordre dig selv og andre, og vær del af et vindende team. Vores fitness fællesskab fremmer en team ånd, der ikke kun motiverer medlemmer som en helhed, men bidrager også til individuel succes. Hæv niveauet på dine fitness målsætninger og lad PRO teamet hjælpe dig med at opnå dem!