ProRepubliQ

Ønsker du at få en gratis prøvetime, så ring til os eller udfyld kontakt formularen nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

INDSEND

Følg os på sociale medier
PRØV GRATIS

HVAD ER PROREPUBLIQ?

#prorepubliq

PROREPUBLIQ ER HOLDTRÆNING

Træningsglæde, fællesskab og ikke mindst fantastiske resultater
Vi ved, at sundhed er vejen til flere succesoplevelser, øget viljestyrke og ultimativt et længere og lykkeligere liv – og det er aldrig for sent at gå i gang!

ProRepubliQ er skabt på baggrund af mange års erfaringer med udvikling af holdtrænings-koncepter – kombineret med studier af de mest effektive og succesrige systemer fra udlandet.

Vi har dokumenteret effekten og vores resultater er enestående. Vores træningseksperter bl.a. tidligere dobbelt europamester og verdensmester i boksning Dennis Holbæk har nu skabt et nyt system inden for træning, hvor vi kombinere cardio og styrketræning i et højintens program.

“Vi ved, at tid er en knap faktor i folks liv, men de fleste af os har et ønske om at være i god form, fordi det giver en masse positive fordele i livet. Med den nye træningsmetode får du det optimale ud af din træningstid. Vores træningsprogrammer bygger på en kombination af cardio- og styrketræning, der sammen med vores unikke pulssystem, giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din træning”, siger medejer og træner Dennis Holbæk.

HVORFOR VIRKER DET

Høj intens holdtræning kombineret med vores pulssystem og personlige instruktører
Vores unikke holdtræningssystem giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din træningstid.

Træningen bygger på nye videnskabelige undersøgelser, som viser, at man kan opnå alle de sundhedsmæssige fordele, som traditionel træning giver, ved at træne i intensive programmer.

Hos ProRepubliQ bliver du mødt af tre forskellige træningstyper, som alle varer 50 min.

FULL BODY CARDIO

Hele kroppen. Kombination af frivægte og romaskine. Øvelser som får pulsen op og intervaller af den kortere slags med målet om at lave store svingninger på pulskurven.

FULL BODY strength

Hele kroppen. Kombination af løbebånd og romaskine. Øvelser som er isoleret og som giver god mulighed for at løfte tungere.

FULL BODY ENDURANCE

Hele kroppen. Kombination af frivægte og romaskine. Øvelser der køres med et højere antal gentagelser end ofte set. Længere intervaller med et fåtal af røde felter, men med stigning inkluderet på løbebåndet.

Alle træninger indeholder løbebånd, romaskine og udstyr som eks. håndvægte, bolde, TRX og bænke.

Samme program hele dagen

Hver dag trænes samme program hele dagen, så du har alletiders mulighed for at planlægge din træning, som du ønsker det. Vores 3 træningstyper afvikles i ovenstående rækkefølge, så du ikke møder samme træningstype på samme ugedag gang på gang.

Under hele træningssessionen kan du følge din indsats på skærme i lokalet, hvorfra det fremgår hvor mange kalorier du har forbrændt, hvor tæt du er på din maxpuls og hvor mange points* du har scoret.

Efter endt træning får du dit træningsresultat direkte på telefonen, så du kan følge din udvikling. Med denne data når tracking af din træning nye højder. Du kan følge dine resultater dagligt, månedsvis og på årsbasis.

*ProPoint gør dine træninger sammenlignelige. Du kan konkurrere med dig selv eller med dine venner. Med ProPoint handler det udelukkende om din træningsindsats.

BLIV EN DEL AF VORES FAMILIE

Træn for dig selv men ikke kun med dig selv!
Som medlem bliver du automatisk en del af vores unikke fællesskab.
Forskning viser at holdtræning skaber bedre forudsætninger for succes med træning.

Vores fællesskab bidrager til alles succes. I fællesskabet kan du inspirere, eller blive inspireret, konkurrere med dig selv eller andre, du vil altid have det sjovt med andre i fællesskabet.

Del dine mål, find fælles mål, udfordre dig selv og andre, og vær del af et vindende team. Vores fitness fællesskab fremmer en team ånd, der ikke kun motiverer medlemmer som en helhed, men bidrager også til individuel succes. Hæv niveauet på dine fitness målsætninger og lad PRO teamet hjælpe dig med at opnå dem!